populist

Bodypiercing

Piercing Lady is dé specialist op het gebied van een mooie en exclusieve bodypiercing. Welke bodypiercing je ook wilt, bij ons ben je aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een heel aparte navelpiercing? Of juist een chique neuspiercing? Bekijk onze uitgebreide collectie en bestel eenvoudig online de bodypiercing van jouw keuze.

Wij hebben meer dan 600 piercings in ons assortiment. Wie een bodypiercing bij ons koopt, is verzekerd van een sieraad van hoge kwaliteit. Gemaakt van chirurgisch staal, met strass- of zirkonia steentjes, titanium met zilver, 14 krt goud of versierd met een Swarovski bolletje.

Nieuw in het assortiment zijn de opschroefbolletjes voor de navelpiercing. Hierbij is ook keuze uit Swarovski accessoires of juist een leuke vorm zoals een hartje of een bloem.

Naast piercings kun je bij Piercing lady ook terecht voor de mooiste sieraden, luxe bewaardoosjes en verpakkingen en cadeaubonnen.

Een bodypiercing bestel je veilig en snel online bij Piercing Lady. Het is ook mogelijk om ons te bezoeken. Maak hiervoor een afspraak via 035 -300 00 86 of vul online het contactformulier in.