populist

Navelpiercing kopen

Wil je een navelpiercing kopen, maar heb je geen zin om hier veel voor te betalen? Dan ben je aan het juiste adres bij Piercing Lady. Wij bieden een ruime collectie navelpiercings in diverse soorten en maten. Ben je op zoek naar chirurgische navelpiercings met strass- of zirkonia steentjes of zoek je liever navelpiercings van titanium met fonkelende steentjes? Het kan allemaal bij Piercing Lady, de specialist om je navelpiercing te kopen.

Middels onze webshop kun je eenvoudig een navelpiercings kopen, geheel naar jouw wens. Zo heb je al voor een klein bedrag een navelpiercing die past bij iedere gelegenheid.

Klanten met een account bij Piercing Lady krijgen automatisch tien procent spaartegoed van het aankoopbedrag wanneer ze bij ons een navelpiercing kopen. Bij iedere euro die je in de webwinkel besteedt, krijg je een stempel en bij honderd stempels is je kaart vol en hebt je recht op tien euro korting. Op deze manier profiteer je nog eens van extra korting wanneer je besluit een navelpiercing uit onze ruime collectie te kopen!

Neem snel eens een kijkje in onze webwinkel en profiteer van ons ruime aanbod. Een navelpiercing kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!