populist

Navelpiercing sieraden

Een navelpiercing is één van de sieraden die veel aandacht nodig heeft. Wij van Piercing Lady staan hier volledig achter en bieden de mooiste collectie navelpiercings van Nederland. Onze piercings worden met zorg uitgekozen en gepresenteerd in onze webshop. Piercing Lady biedt meer dan vijfhonderd navelpiercings aan van een goede kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Wil je naast een navelpiercing nog mooie bijpassende sieraden? Neem dan eens een kijkje bij Loes Sieraden. De ideale mogelijkheid om een navelpiercing te combineren met je sieraden voor iedere gelegenheid.

Het bestellen van een navelpiercing of sieraden is bij Piercing Lady heel eenvoudig. Middels onze categorieën kun je een keuze maken uit de piercing die het beste bij je wensen aansluit. Wij bieden zoal piercings van titanium of opschroefbolletjes, maar ook een gouden navelpiercing of taillekettinkjes als bijpassende sieraden zijn bij ons te bestellen.

Om je navelpiercing of sieraden veilig en netjes op te kunnen bergen heeft Piercing Lady ook luxe bewaardoosjes/ buideltjes in haar collectie opgenomen. Wanneer je een account aanmaakt bij onze webshop kun je tevens sparen voor kortingen op een navelpiercing of sieraden. Wij wensen je alvast veel plezier met je aankoop en zien je graag terug bij Piercing Lady!