populist

Navelpiercings kopen

Navelpiercings kopen doe je tegenwoordig online. De mooiste en exclusiefste navelpiercings kun je kopen bij Piercing Lady, een online webshop met maar liefst meer dan 600 piercings in de collectie. De navelpiercings die je bij ons gaat kopen zijn van chirurgisch staal en daarmee van de beste kwaliteit.

De keuze in verschillende soorten piercings is enorm. Je kunt navelpiercings kopen met strass- of zirkonia steentjes, goldplated, zilver met titanium, met fonkelende zirkonia steentjes, 14 krt. gouden navelpiercings en prachtige Swarovski accessoires. Erg apart zijn de nieuwste opschroefbolletjes. Wij hebben een uitgebreide collectie en deze wordt in de toekomst alleen maar groter. Ook hier kun je de navelpiercing uitzoeken die bij jou past. Houd je van glinster en bling bling? Of liever een klassiekere uitvoering? Bekijk snel onze collectie online.

Wil je meer informatie over Piercing Lady of over de navelpiercings die je bij ons kunt kopen? Neem dan contact op middels het online contactformulier of via 035-300 00 86. Vergeet vooral ook niet om op de website de andere mooie artikelen zoals sieraden, luxe bewaardoosjes en cadeaubonnen te bekijken.