populist

Uitleg bestellen

 1. Hoe kan ik (het beste) betalen en wat zijn de verzendkosten ?

 2. Hoe worden de navelpiercings verzonden ?

 3.  Wanneer ontvang ik mijn piercing(s) ?
 4. Welk soort piercing (welk materiaal) kan ik het beste kopen als ik allergisch ben ?

 5. Zijn de gouden navelpiercings wel echt van goud ?
 6. Is er garantie op de navelpiercings ?

 7. Mag ik een navelpiercing (neuspiercing) terugsturen of ruilen ?

 


 


 1. Hoe kan ik (het beste) betalen ? en wat zijn de verzendkosten ?

  De verzendkosten zijn altijd en maximaal € 1,25 of je nu één navelpiercing wilt bestellen of meerdere je bent nooit meer kwijt dan € 1,25.

  Er zijn verschillende betaalmethodes en je kan kiezen uit:

  • Ideal:
   - kies voor Internetbankieren;
   - kies voor creditcard.
  • Paypal
  • Vooruit betalen
  • MisterCash   (alleen te gebruiken voor Belgische klanten)

  Ideal:   De snelste manier van betalen is kiezen voor Ideal,  klik je deze betaalmethode aan dan kom je in je eigen vertrouwde en veilige betalingsscherm voor internetbankieren en maak je het zelf naar ons over.  Je betaling is dan wel gelijk bij ons aangekomen (ook 's avonds en in het weekend) en bestel je voor 15.00 uur dan gaat je bestelling nog dezelfde dag op de post (behalve zondag, dan wordt er alleen verstuurd op verzoek, als het spoed is, en als het voor ons mogelijk is).

  Creditcard:  Je kan gebruik maken van je creditcard.

  Paypal:  is Visa, Mastercard en American Express,  betaal je via deze manier dan is je betaling gelijk bij ons aangekomen en wordt je bestelling, voor 15.00 uur gedaan, dezelfde dag nog verstuurd.

  Vooruit betalen:   Met vooruit betalen dan kies je er voor om op je eigen manier geld naar ons over te maken, dat kan natuurlijk ook via internetbankieren zijn (is eigenlijk hetzelfde als Ideal alleen duurt het langer voordat het bij ons is)  of het geld overmaken via een overschrijvingsformulier dat je naar de bank opstuurt.   Betaal je via internetbankieren dan is je betaling met 1, hooguit 2 werkdagen bij ons aangekomen en je bestelling wordt dan zo spoedig mogelijk verzonden, let op: niet alle banken verwerken in het weekend. Betaal je via een overschrijvingsformulier dat je eerst naar de bank opstuurt dan duurt het ongeveer 5 tot 7 dagen voordat je betaling bij ons is aangekomen.

  MisterCash:   Is een snelle manier van betalen en alleen te gebruiken door Belgische klanten. Je betaling is dan gelijk bij ons aangekomen en kan dan, als het voor 14.30 uur is bestelt, dezelfde dag nog op de post.

  Vooruit betalen uit België:   Je kan ook als Belgische klant kiezen voor vooruit betalen. Je maakt dan zelf het bedrag naar ons over op de manier die je prettig vindt. Meestal is een betaling uit België 1 tot 4 dagen onderweg. Het rekeningnummer met de bijbehorende IBAN en BIC nummers, die je nodig hebt voor betalingen naar het buitenland is: 

  IBAN NL35 RABO 0322800099     BIC RABONL2U   t.n.v. L. Heynen, Nederland.   (Ook staat dit nummer op de bevestiging van je bestelling die je gelijk ontvangt).

  Naar boven

 2. Hoe worden de navelpiercings verzonden ?

  Omdat een navelpiercing erg kwetsbaar is om te versturen worden ze of verpakt in een kunststof juwelendoosje dat daarna in een luchtbubbeltjes envelop wordt verzonden of in een stevig kartonnen doosje zodat je er altijd zeker van bent dat de navelpiercing(s) onbeschadigd bij je aankomen. Mocht een bestelling toch kapot aankomen neem dan gelijk kontakt op.

  De gouden navelpiercings worden mooi verpakt en altijd als een aangetekend en verzekerd pakketje naar je opgestuurd, je moet er dus voor tekenen.

  Naar boven

 3. Wanneer ontvang ik mijn piercing(s) ?

  Wanneer je een bestelling doet en met Ideal of Paypal overmaakt  dan gaat de bestelling, als je voor 14.30 uur hebt besteld, dezelfde dag nog naar het postkantoor. Bestel je na 14.30 uur dan wordt het de volgende dag opgestuurd  (je kan wel altijd even vragen of het nog met spoed verzonden kan worden, wanneer we de mogelijkheid daartoe hebben zullen we dat zeker doen).

  Wanneer je een bestelling doet en je schrijft het bedrag zelf over via de bank dan gaat je bestelling naar je toe zodra je betaling is bijgeschreven.

  Als je een berichtje krijgt dat je bestelling verzonden is dan is je bestelling al bij het postkantoor gebracht.  Vanaf het moment dat we het daar afgegeven hebben hebben we helaas geen zicht meer op je bestelling en hebben geen invloed op de duur dat hij onderweg is maar meestal is dit tussen de 1 en 3 werkdagen hoewel het ook langer kan duren.  Vanaf dit moment zijn wij ook niet verantwoordelijk voor het aankomen van je bestelling.  Wil je het risico uitsluiten dat je bestelling niet aankomt dan is er de mogelijkheid om je bestelling aangetekend te laten versturen, dat kosten daarvan zijn € 7,50.  Als je dit zou willen plaats dan je bestelling via de mail of bel even.

  Wordt je bestelling als een pakketje opgestuurd, bijv. bij een gouden navelpiercing (deze worden alleen als pakketje verstuurd), dan kunnen we wel volgen waar het pakketje is en je evt. een track and trace nummer sturen zodat je kan volgen waar je bestelling is en wanneer het afgeleverd gaat worden. Deze pakketjes worden altijd aangetekend en verzekerd verzonden.

  Naar boven

 4. Welk soort piercing (welk materiaal) kan ik het beste kopen als ik allergisch ben ?

  Er zijn op het moment vier verschillende soorten navelpiercings in de website:
  • Titanium
  • Gouden
  • Chirurgisch stalen
  • Goldplated
    

  Als je nergens allergisch voor bent dan kan je alle drie de soorten dragen maar let op de goldplated navelpiercings kunnen ook verkleuren als je niet allergisch bent. Zie hieronder bij de beschrijving van "Goldplated".

  Ben je allergisch voor de chirurgisch stalen navelpiercings dan kan je de titanium navelpiercings proberen.  Titanium is een anti allergisch metaal wat ontstekingen tegen gaat. Je hebt nooit 100% garantie dat het goed gaat, een allergie is heel persoonlijk en kan veel oorzaken hebben. 

  Als je voor zowel de chirurgisch stalen als de titanium navelpiercings allergisch bent dan kan je het beste een gouden piercing proberen.  Dit wordt heel veel gedragen door vrouwen die allergisch zijn voor alle andere soorten sieraden/metalen.  Ook hierbij geen 100% garantie maar het gaat bijna altijd goed.

  Er wordt vaak gedacht dat als een metaal nikkelvrij is dat er geen allergie kan zijn, dit is een misverstand, je kan ook voor andere stoffen in het metaal allergisch zijn.

  Let op:   Goldplated navelpiercings:
  Goldplated navelpiercings zijn chirurgisch stalen navelpiercings met een flinterdun goudlaagje. Erg mooi maar wel kwetsbaar. Het slijt er makkelijk af maar ook door andere oorzaken kan het laagje er of af gaan of (zwart) verkleuren.
  De verkleuring kan veroorzaakt worden door de zuurgraad van je huid, dit verschilt per persoon en de één heeft er meer last van dan de ander maar ook artikelen waar parfum in is verwerkt zoals bijvoorbeeld badschuim, kunnen de piercing laten verkleuren.
  Vergeet ook niet dat chloorwater van een zwembad of zwemmen in de zee het goldplated laagje kan beschadigen.

  Het staafje kan ik nooit iets aan veranderen maar ik kan de bedel meestal wel van een dun laklaagje voorzien zodat de bedel langer mooi blijft. Dit laagje kan niet op de bevestigingsringetjes worden aangebracht of schakeltjes.
  Wil je de bedel gelakt hebben, mail mij dan even dan kunnen we overleggen wat er mogelijk is bij de piercing die je uitzoekt. Het lakken van een goldplated bedel kost € 1,50.

  Op een goldplated navelpiercing die verkleurd is helaas nooit garantie.

  Naar boven

 5. Zijn de gouden navelpiercings wel echt van goud ?

  De gouden navelpiercings die in PiercingLady staan zijn van echt goud gemaakt. Ze zijn gekeurd door Waarborg Holland in Gouda en voorzien van een keurmerk dat in het staafje is ingegraveerd. Je bent er dus zeker van dat je een echt gouden navelpiercing koopt. Twijfel je, kijk den op hun website.
  Let goed op, koop alleen navelpiercings waarin een goudkeurmerk staat ingegraveerd en niet alleen  het stempeltje 14K, dat geeft totaal geen zekerheid of je een echt gouden piercing hebt gekocht. Hetzelfde geldt voor papieren echtheidscertificaten, iedereen kan deze maken.


  Naar boven

 6. Is er garantie op de navelpiercings ?

  Er is helaas nooit garantie op de navelpiercings.  Een piercing is een heel kwetsbaar sieraad en kan makkelijk kapot gaan als je er met je kleding even aan blijft hangen, vandaar dat er geen garantie is, ook niet op het verlies van de steentjes.
  Komt een piercing al kapot bij je aan doordat de bestelling is beschadigd bij PostNL, neem dan gelijk contact met mij op.

  Garantie gouden navelpiercings:   Ook is er om dezelfde reden geen garantie op de gouden navelpiercings, goud is een kwetsbaar metaal en je moet er voorzichtig mee omgaan.  Bedenk eerst voor je een gouden navelpiercing koopt hoe je hem wilt dragen. Voor elke dag kan je het beste een navelpiercing met een vast steentje of bedeltje kopen.  De navelpiercings met de kettinkjes zijn vaak feestelijker maar ook kwetsbaarder.


  Naar boven
 7. Mag ik een navelpiercing (neuspiercing) terugsturen of ruilen ?

  Helaas mag je een navelpiercing (en neuspiercing), net als bijvoorbeeld oorbellen of make-up, nooit terugsturen of ruilen en wel om hygiënische redenen, de piercing gaat tenslotte door je lichaam heen.  Je moet er altijd zeker van zijn dat je bij mij een ongebruikte of gepaste piercing koopt.

  Er staat bij de advertentie altijd zoveel mogelijk informatie over de piercing zowel over het materiaal als de lengte van het staafje en de bedels.  Lees dit goed en meet evt. eerst even na.  Mocht je toch twijfelen dan kan je altijd  mailen als je een vraag hebt of mailen/bellen voor een afspraak om de piercing "in het echt" te zien.  Naar boven